Skip to main content
 

Over AMB Advies

mariette van den berg

Over mij

Mijn naam is Mariƫtte van den Berg. Na een opleiding tot rentmeester werkte ik jarenlang in onze eigen snijbloemenkwekerij. Daarnaast wilde ik graag iets met mijn opleiding doen en freelancete twintig jaar voor het hoogheemraadschap/waterschap HHNK. Daar deed ik veel ervaring op met ambtelijke organisaties en de wereld van ruimtelijke procedures en watervergunningen.

Behalve op mijn kennis en ervaring, vertrouw ik op persoonlijk contact. Een telefoontje doet vaak meer dan een ingewikkelde mail en een goed begin is je halve netwerk. Daarmee worden drempels lager en de procedures begrijpelijker. Of ik me nu inzet voor particulieren met een mooi plan of voor een grote projectontwikkelaar, ik hou de lijnen graag kort en blijf betrokken tot de procedure volledig is afgerond.

Neem contact opOver mij