Praktisch advies waar u echt iets aan heeft en waardoor u de bomen in het oerwoud van regelgeving gewoon blijft zien. U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen via telefoonnummer 06-29148106 of info@ambadvies.nl  

Advies

Bij ruimtelijke procedures en watervergunningen heeft u als bedrijf of particulier voornamelijk te maken met de gemeente of het waterschap. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van een omgevings- en/of watervergunning, het indienen van een principeverzoek, het opstellen van een beeldkwaliteits- en/of bestemmingsplan, het indienen van een bezwaarschrift of het voeren van een juridische procedure bij de rechtbank. Als u een vraag heeft, niet weet wat u moet doen, problemen ondervindt en hierover graag een praktisch advies wilt, kunt u mij altijd bellen of mailen.

Bemiddeling

Voorafgaand of tijdens een ruimtelijke procedure kan het handig zijn om hulp in te schakelen bij het overleg tussen u, uw bedrijf en de gemeente en/of het waterschap. Ik kan u hierin begeleiden of voor u het overleg voeren. De ervaring leert dat het aanleveren van de juiste gegevens en kennis van de wetgeving belangrijk is voor het vlot laten verlopen van een procedure. Uiteraard kunt u mij altijd even bellen of mailen over de mogelijkheden voor bemiddeling.

Praktische begeleiding

Mijn jarenlange ervaring als freelancer binnen een ambtelijke organisatie en kennis van wetgeving combineer ik met een ondernemersmentaliteit en praktische werkhouding. Daardoor is het mogelijk om tegen een aantrekkelijk tarief samen met u of uw bedrijf wettelijke procedures te doorlopen. Indien u vragen of problemen heeft met ruimtelijke procedures of watervergunningen kunt u mij altijd even bellen of mailen voor een vrijblijvend gesprek.